Vaj zinxhiri SynthPlus

Lubrifikanti gjysmë-sintetik me performancë të lartë parandalon veshjen dhe grumbullimin e rrëshirës në kohën e gjatë pa punë. Rrjedhje e lirshme deri në –25°C, me vajra të freskët të cilësisë të lartë, përzihet lehtë me STIHL BioPlus.
Vëllimi: 1 l.
Vëllimi: 5 l.
Vëllimi: 3 l.
Vëllimi: 20 l.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin