Valvul presioni plastike

Mban presionin konstant (në varësi të modelit) me një devijim prej +-10%. Presioni konstant redukton luhatjet në shkallën e përhapjes së lëngut, pra ju mund të punoni në mënyrë më efektive. E përshtatshme për SG 31, SG 51 dhe SG 71.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin