Vegël shumëfunksionale

Praktike, vegël cilësore shumëfunksionale e vendosur në një kuti plastike të fortë. Kaçavidë me teh të sheshtë 3.5 mm për rregullimin e karburatorit dhe pastrimin e brazdave, kaçavidë Torx TX 27 dhe qese najloni me rrip.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin