Veshje rezistente ndaj motit raintec

Me qepje të salduara dhe zinxhirë rezistentë ndaj ujit. Të zeza dhe portokalli të ndezur, me shirita reflektive, kategoria 3 EN 343 (kategoria më e mirë) për ajrosje: RET <10m2 PA/W, kolona e ujit: >=10,000 mm.

Xhaketë: Me hapje ventiluese nën krahë, zona të mëdha në portokalli të ndezur, logo të madhe reflektuese STIHL në pjesën e pasme, jakë të butë të rregullueshme, si edhe kapuç të palosshëm.

Materiali: 75% poliestër, 25% poliuretan.
Membrana: 100% poliuretan.
Shiritat: 100% poliestër.

Përmasat: S–XXL.

Pantallona: Me zinxhira ventilues në zonën e kofshëve, zinxhir anësor i cili i bën pantallonat më të thjeshta për t’u veshur, hapje ventiluese tek ijet që ofrojnë akses tek pantallonat e punës, material ACTION ARCTIC rezistent ndaj thumbave në zona të dobta, si edhe xhep praktik në zonat e kofshëve.

Materiali: 75% poliestër, 25% poliamid.
Membrana: 100% poliuretan.
Shiritat: 100% poliestër.

Përmasat: S–XXL

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin