VJELËSE SP-KM

Për vjelje të lehtë të lajthive, stikave dhe ullinjve. Dy mekanizma të ndarë nga njëri-tjetri, të lehtë. Dridhja ndjehet shumë pak tek përdoruesi. Përdoret tek KM 56 RC-E, KM 111 R dhe
KMA 130 R.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin