Xhaketë advance X-Shell

Shumë elastike, me lehtësi në tharje dhe të ngrohta. Zonat e zeza janë rezistente ndaj ujit dhe ofrojnë ajorsje, ndërsa zonat me ngjyrë nuk lejojnë depërtimin e ujit dhe ofrojnë gjithashtu ajrosje. Kanë xhepa në zonën e kraharorit, pjesën e brendshme, si edhe ofrojnë mbrojtje ndaj gërryerjes në zonën e shpatullave. Kafe: me dy xhepa anësorë; perfekte në kombinim me pantallonat MultiProtect HS dhe Protect FS.

Portokalli e ndezur: xhepa në mëngë, shirita me refleks dhe logon e madhe STIHL në pjesën e pasme.

Portokalli e ndezur/e zezë:
Përmasat: XS–XXL

Kafe/ e zezë:
Përmasat: S–XXL

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin