Xhaketë »Badge«

PËR MESHKUJ

Kjo xhaketë mund të personalizohet duke përdorur tre distintiktivë të ndryshueshëm: një motosharre, një sëpate, si edhe një CONTRA. Gjithçka mund të ruhet në dy xhepat anësore dhe dy të tjerët në zonën e parme të kraharorit. Zinxhiri i mbuluar, si dhe shiritat e brendshëm të kamufluar në ngjyrë blu janë detaje të dizenjuara me dashuri që e bëjnë këtë xhaketë një pjesë të nevojshme në garderobën tuaj.

Materiali: 59% pambuk, 39% poliamid, 2% poliestër

Kafe: Përmasat e meshkujve S–XXL

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin