Xhaketë mbrojtëse ndaj prerjeve protect MS, me shikueshmëri të lartë

Xhaketë mbrojtëse, e lehtë dhe e ajrosshme, që ofron lëvizje të lirë. Ngjyra: portokalli e ndezur, e verdhë e ndezur dhe e zezë. Ofron zona me mbrojtje ndaj thumbave te bërrylat dhe shpatullat. Me material ventilues te krahët, dy xhepa me zinxhir te zona e kraharorit, hapje për rripat e sigurisë në pjesën e pasme me mbrojtje ndaj prerjes dhe me ajrosje ADVANCE në kraharor, shpatulla, krahë dhe stomak.

Materiali: 100% poliestër.

Kategoria 1: E mbrojtjes nga prerjet, dizajni B (EN 381 ose EN ISO11393).
Kategoria 2: E shikueshmërisë së lartë (EN ISO 20471).
Përmasat: XS–3XL.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin