Xhaketë universale function

Përmban zona të mëdha në portokalli të ndezur për shikueshmëri të lartë, duke përmirësuar sigurinë. Ofron material për ajrosje i cili është shumë i rehatshëm për t’u veshur, i disponueshëm në ngjyrë gri, të zezë dhe portokalli të ndezur.Me dy xhepa anësorë dhe një xhep me zinxhir pranë kraharorit për të mbajtur celularin apo një kuti të ndihmës së shpejtë.Materiali i përdorur lejon liri në lëvizje për shpatullat dhe kurrizin, si edhe pjesë të përforcuara për shpatullat dhe bërrylat. Ka gjithashtu shtesa për ajrosje, si edhe logon e madhe STIHL të vendosur në zonën e pasme.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin