Xhakete X-Treem advance

Përfshin shumë detaje të nevojshme: shtesa të përbëra nga material me elasticitet të lartë ProElast për ajrosje dhe lehtësi në lëvizje. E disponueshme në ngjyrë të zezë dhe portokalli të ndezur me elementë reflektivë. Mëngët mund të hiqen. Me hapje në zonën e shpatullave dhe hapje ajrosëse të rregullueshme për kontroll më të lartë ndaj temperaturës së trupit. Me pika qeramike te bërrylat dhe te shpatullat për mbrojtje ndaj gërryerjes. Ka gjithashtu dy xhepa në zonën e kraharorit, një xhep të brendshëm dhe një te mëngët.

Përmasat: XS–XXL

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin