Xhaketë x-vent advance

Xhaketë mbrojtëse, e lehtë dhe me ajrosje të lartë, veçanërisht e përshtatshme për temperaturat e stinës së verës ose aktivitetin intens fizik. Vjen në ngjyrë portokalli të ndezur dhe të zezë, vijëzime në ngjyrë të argjendtë në zonën e pasme dhe poshtë krahëve dhe xhepa për ajrosje optimale. Është rezistente ndaj ujit dhe papastërtive dhe ka zona të mëdha me shikueshmëri dhe refleks të lartë, xhep të pasëm, te mengët, xhep të brendshëm, si edhe dy xhepa në zonën e kraharorit. Ofron mbrojtje ndaj gërryerjeve në zonën e shpatullave dhe logon e madhe STIHL në pjesën e pasme.

Përmasat: S–XXL

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin