Xhuxh kopshti

Ky xhuxh që mban një motosharrë e ka vendin përpara çdo kopshti!Xhuxhi afërsisht 20 cm i gjatë, vjen i veshur me rroba pune, kapuçin e detyrueshëm me majë dhe shumë detaje të tjera të punuara me dashuri, të cilat do e zbukuronin kopshtin tuaj të luleve.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin