Zgjatimet e boshtit prej alumini

Bërë prej alumini. Për t’u përdorur me veglat Kombi HT-KM dhe HL-KM. Zgjatimi i boshtit 50 cm, pesha 0,6 kg.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin