Zgjatimet e boshtit prej fibres se karbonit

Materiali bërë me fibra karboni. Përdoret me veglat Kombi HT-KM dhe HL-KM. Zgjatimi i boshtit 1 m, bosht i jashtëm prej alumini shumë i lehtë. Pesha: 0.9 kg.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin