Zgjatimet e boshtit

Prodhuar prej alumini: Përfshihet në dërgesë me veglat Kombi HT-KM, HL-KM dhe SP-KM. Zgjatimi i boshtit 50 cm. Pesha 0.6 kg.

Prodhuar prej karboni: Përfshihet në dërgesë me veglat Kombi HT-KM, HL-KM dhe SP-KM. Zgjatim boshti 1 m, bosht i jashtëm prej alumini, veçanërisht i lehtë. Pesha 0.9 kg.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin