Zinxhira bore

Për përdorim të sigurt në sipërfaqe me borë.
ASK 016: për RT 4082.
ASK 018: për RT 4097 SX, RT 5097, RT 5097 Z dhe RT 5112 Z.
ASK 020: për RT 4112 SZ, RT 6112 ZL dhe RT 6127 ZL.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin