Çantë transporti

Perfekte për transportimin dhe magazinimin e veglës së punës, bashkë me mjetet Kombi FS-KM ose HL-KM. E përshtatshme për KMA 130 R, KMA 135 R, HSA 56, HSA 66, HSA 86, HLA 56, HLA 65, HLA 66, BGA 86, BGA 100 dhe të gjitha motorët Kombi me dorezë rrumbullake.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin