Disqe prerëse me diamant

Universal: Për një gamë të gjerë materialesh në kantieret e ndërtimit.Gjithashtu i rekomanduar për punë pastrimi dhe emergjence.I disponueshëm në struktura të ndryshme dhe për përdorime të ndryshme. Rezistent dhe prerës i shpejtë me teh prerës kryesor në ngjyrë metali të argjendtë.
Beton (B): Për të prerë betonin, tullat e baltës dhe betonin agregat të ekspozuar, si edhe betonin e përforcuar dhe materialet e përgjithshme të ndërtimit.I disponueshëm në klasa të ndryshme performance, lyer në gri.
Asfalt (A): Për prerjen e asfaltit, betonit të freskët, betonit gërryes dhe gurëve smerilë.Lartësi segmenti: 10 mm me segmente mbrojtëse.I disponueshëm në kategori performance të ndryshme, me teh prerës kryesor të ngjyrosur në të zezë.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin