Gryka për dysheme të ndryshme

Gjerësia 280 mm. Me çelës të arritshëm me këmbë për sipërfaqe të buta dhe tapete.Për SE 33–SE 122 E

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin