RE 163 Plus

Pastruesi më dinamik i kategorisë mesatare për përdorim jashtëzakonisht të rehatshëm. I pajisur me mbështjellësen e tubit, e cila është 12 m dhe e përforcuar me çelik. Ofron tub të sheshtë me përbërës tekstili dhe me mbajtëse, kokë pompe prej bronzi, piston të veshur me qeramikë rezistente ndaj konsumimit, kontroll presioni/ qarkullimi, manometër dhe serbator detergjenti me matës.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin