Rrip kraharori

Siguron që rripat e shpatullave të pozicionohen mirë. Për BR 200, BR 350, BR 430, BR 450, BR 500, BR 600 dhe BR 700.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin