SH 56

Ideale për pastrimin e zonave me sipërfaqe mesatare. Ofron kontroll shpejtësie me pozicione të pakufizuara dhe grykë rrumbullake.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin