BG 86

Për të pastruar zonat e mëdha me gjethe dhe bar, e përshtatshme për zona shumë të pluhurosura, falë filtrit të ri HD2. E pajisur me grykë të rrumbullakët dhe grykë të sheshtë, sistemin STIHL kundër dridhjes, STIHL ElastoStart, si edhe me levën bllokuese të valvulës me buton ndalues.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Pesha (kg) Shpejtesia e ajrit (m/s) Forca fryrëse (N)
BG 86 27,2 4.4 63-74 15
WordPress PopUp Plugin