BT 45 Shpuese Druri

Turjelë dore me motor të fuqishëm me benzinë për shpime druri.Me shpues me funksion shpërhapjeje të shpejtë, me gjerësi prej 13 mm, si standard. Me dy marshe të përparme, marsh kthyes dhe pozicion neutral.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin