HLE 71

Perfekte për të prerë gardhet e larta dhe të gjera në vende ku nuk lejohet zhurma. Teh prerës i rregullueshëm rreth 125°, teh prerës dy-anësor, dorezë e butë, pozicion transportimi, mbrojtje nga mbingarkesa, lehtësim tendosjeje, gjatësia totale 254 cm.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin