Kapëse për boshtin teleskopik

Për rehati të padiskutueshme kombinohet me rripat e shpatullave ose rripat e pajisjes RTS. Ky aksesor është i lehtë për t’u bashkuar dhe për t’u ndarë nga boshti. I disponueshëm në dërgesën e HT 103 dhe HT 133. I përshtatshëm për HTA 85, HTA 86, HLA 85, HLA 86 dhe HTA 135.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin