KG 550

Për fshirje përqark shtëpisë. Me sistem fshirjeje STIHL MultiClean, përshtatje gjatësie me 8 nivele dhe rrota anësore. Është i përshtatshëm për ambiente të jashtme dhe ka garanci katër vjeçare për qimet e forta prej najloni.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin