KMA 130 R

Motor Kombi me bateri i fuqishëm, i lehtë dhe me shpejtësi maksimale. Ofron eficiencë të lartë me tre nivele të ndryshme të fuqisë, reduktim maksimal të zhurmës dhe mund të kombinohet me të gjitha veglat Kombi, dhe gjithashtu është i pajisur me rrip. Ky model ofron funksionimin e baterisë me ndihmën e kapakut AP dhe kabllit lidhës, të përdorur me rripin e baterisë dhe mbrojtësin ose sistemin mbajtës AP ose nje bateri të sistemit AR me çantë shpine. KMA 130 R nuk përdoret me kosën FSB-KM.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Voltazhi (V) Kohezgjatja (min) Pesha (kg) Gjatësia (cm)
KMA 130 R 36 6-370 3.2 92

 

WordPress PopUp Plugin