Mjet Mprehës 3 ne 1

Mund të përdoret për gërshërët prerëse dhe ato krasitëse, sëpatat e vogla dhe të mëdha, si edhe për tehet prerëse dhe gërshërët e shtëpisë. Me strukturë ergonomike për lehtësi në përdorim dhe për rezultat mprehjeje profesional. Jo i përshtatshëm për ASA 65.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin