MS 151 C-E

450

Motosharrë shumë e lehtë STIHL për prerjen e drurëve të zjarrit në gjatësi dhe për mirëmbajtjen e pemëve.Ergonomike dhe e lehtë në përdorim.Ndezje jo e mundimshme falë pompës manuale të karburantit dhe STIHL ErgoStart. Zinxhir 1/4″ PM3 për një prerje shumë precize. Motori i ri 2-MIX për performancë të përmirësuar prerjeje.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 151 C-E 23,6 1,1/1,5 2.8 25-30
size

small, large

WordPress PopUp Plugin