MS 230

Më e fuqishme se motosharra MS 211 dhe me të njëjtat veçori si motosharra MS 250, modeli MS 230 është i lehtë, i krijuar për qëllime të ndryshme, si prerja e drurëve të zjarrit dhe shkurtimi i pemëve të vogla. Ky model ofron një raport fuqi-peshë të lartë dhe një strukturë tejet ergonomike, që rezultojnë në një performancë maksimale gjate përdorimit.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 230 45,5 2,0/2,7 4.6 30-35
WordPress PopUp Plugin