MS 462

MS 462 C-M eshte motosharra me performancën më të lartë që kompania Stihl ka prodhuar. Jashtëzakonisht shumë e thjeshtë për tu manovruar, me akselerim të pershpejtuar. Eshte e pershtatshme për prerje te druve të densitetit të mesëm dhe të lartë. Struktura unike e ben këtë motosharrë të lehtë për të punuar në terrene të vështira. Kontrolli i motorit në mënyrë elektronike eshte nje teknologji mbreselenese e quajtur STIHL M-Tronic (M), i cili rregullon ndezjen dhe konsumin e karburantit elektronikisht. E pajisur me motorin ekonomik 2-MIX, kjo motosharrë arrin shpejtësinë nga 0-100 km/h në vetëm 0.3 sekonda. MS 462 ofron të njëjtën performancë në cdo stinë, edhe ne rastet kur temperaturat zbresin disa gradë nën zero. Me filtrin e ri të ajrit të teknologjisë HD2, jetëgjatësia e motosharrës është zgjatur akoma dhe më shumë. Është e pajisur me sistemin anti-vibrim, i cili ofron më shumë precision në prerje edhe me shinën e gjatë. Me shumë pak përpjekje mund të bëhet shumë shume punë.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 462 72,2 4,4/6,0 6.0 40-45-50
WordPress PopUp Plugin