MSE 170

Motosharrë elektrike, e lehtë dhe praktike, për prerjen e drurëve të zjarrit. Me ergonomi të shkëlqyeshme për punë të pamundimshme, me dorezë të butë për punë të rehatshme, me tapë serbatori pa mjete shtesë për rimbushje të lehtë dhe të sigurt dhe mbrojtje në nivele të larta.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Tensioni i punes (v) Pesha pa baterite (kg) Fuqia (kW) Gjatësia e shinës (cm)
MSE 170 230 4,2 1.7 30-35
WordPress PopUp Plugin