Multiclean

Material pastrimi për përdorim universal për sipërfaqe plastike, metali, gome dhe të lyera me bojë. Largon plotësisht njollat e mëdha dhe mbron materialin. Përshtatet më së miri me materialet.
Shishe spërkatëse: 500 ml

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin