RM 448 PC

Korrëse bari me benzinë, e fortë, me gjerësi prerjeje 46 cm për lëndina me sipërfaqe mesatare. Me përshtatje qendrore të lartësisë së prerjes, dorezë të rehatshme dhe të rregullueshme në dy nivele lartësie dhe drejtim me një marsh për punë të rehatshme. Përfshin një kosh grumbullues të barit prej 55 litrash dhe treguesin e nivelit të mbushjes së tij.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin