Set mirëmbajtjeje dhe pastrimi për HS

Per mirëmbajtjen e gërshërëve dhe prerëses së gardheve STIHL. Set mirëmbajtjeje dhe pastrimi për HS – paketë provë.

1 x Superclean, 50 ml
1 x Multilub, 40 g

Set mirëmbajtjeje dhe pastrimi për HS Plus – paketë promovuese.

1 x Superclean, 300 ml
1 x Multilub, 80 g

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin