SH 86

Ideale për pastrimin e zonave me sipërfaqe të mëdha. Ofron kontroll shpejtësie me pozicione të pakufizuara, grykë rrumbullake, grykë të sheshtë, STHL ElastoStart. E pajisur gjithashtu me sistemin STIHL kundër dridhjeve dhe filtrin HD2.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin