TS 420

Një makineri prerëse për të gjitha qëllimet për t’u përdorur nga sipër kokës dhe poshtë në tokë. Me disqe prerëse 350 mm që presin deri në 125 mm thellësi. Sistemi kundër dridhjes STIHL garanton që makineria të presë mirë. Sistem jetëgjatë i filtrit, procese që të kursejnë energjitë falë valvulës së dekompresionit.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Diametri i diskut (mm)
TS 420 66.7 3,2/4,4 9.6 350
WordPress PopUp Plugin