TS 800

Makineri prerëse STIHL për disqe prerëse prej 400 mm. Arrin thellësinë maksimale të prerjes prej 145 mm. Ofron peshë të reduktuar në sajë të mbrojtëses prej magnezi. Gjithashtu është e përshtatshme për ndarjen e prerjeve në karrocën FW 20. E pajisur me valvulën e dekompresionit dhe STIHL Elasto-Start për ndezje të pamundimshme, si edhe sistemin jetëgjatë të filtrimit të ajrit.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Diametri i diskut (mm)
TS 800 98.5 5,0/6,8 13.0 400
WordPress PopUp Plugin