Varioclean

Pastrues i veçantë për tretjen dhe eleminimin e mbetjeve organike bio dhe për pastrimin e kapakëve dhe filtrave STIHL HD2 (të bardhë), filtrave me rrjetë teli (të argjendtë) dhe filtrave PA (të bardhë).
Shishe spërkatëse: 500 ml.
Kuti: 5 l.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin