BGA 100

Fryrëse me bateri tejet e fuqishme për përdorim profesional, si edhe e qetë në mënyrë të kënaqshme, veçanërisht në zona urbane, të ndjeshme ndaj zhurmave. Grykë rrumbullake, dorezë e butë, tri nivele fuqie me funksion shtytës shtesë. Tubi i grykës ofron tri nivele të rregullueshme të gjatësisë së tij, sipas nevojës. Gjithashtu, ofron funksionimin e baterisë me ndihmën e këllëfit AP dhe kabllit lidhës, të përdorur me rripin e baterisë dhe rripat e sigurisë ose sistemin mbajtës AP ose nje bateri të sistemit AR me çantë shpine.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Bateria Kohëzgjatja (min) Pesha (kg) Fuqia (V) Fuqia fryrëse (N)
BGA 100 Lithium-Ion 8-395 2.5 36 17
WordPress PopUp Plugin