Bosht teleskopik për PR 40 CT

184 – 456 cm. Shufër alumini në formë ovale me fuqi të lartë, me levë shtrënguese dhe çelës bllokimi për rregullime gjatësie të pafundme. Pozicion i sigurt në ngarkesë të madhe. Izolim i gjatë prej gome në dorezë për një kapje të sigurt.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin