Çantë për sporte »Compact«

Gjithçka futet në çantën tonë sportive. Me dimensionet prej 25 x 50 x 23 cm, ka hapësirë të mjaftueshme për të gjitha nevojat tuaja sportive – peshqirin tuaj, veshjen dhe këpucët, secila në vendin e saj. Kjo çantë mund të mbahet në dorë me anë të rripave të shkurtër, ose direkt në shpatull me anë të rripit me gjatësi të rregullueshme. Emblema e “STIHL TIMBERSPORTS” e kompleton pamjen e kësaj çante.

Ngjyra: E zezë

Përmasa: 25 × 50 × 23 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin