Çantë për udhëtime të shkurtra »Heritage«

Dashuria për detajet takohet me prakticitetin dhe rezistencën: si për udhëtime me shokët, edhe për përdorim në palestër, kjo çantë ka vend për çdo gjë që mund t’ju duhet. Detajet e përzgjedhura në mënyrë të kujdesshme, si etiketat karakteristike në pjesën e përparme, rezultojnë në dizajn që kombinon stilin me funksionalitetin.

Materiali: 100% pambuk me lëkurë të qëndisur orgjinale

Jeshile: Përmasa 60 × 25 × 30 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin