Disqe prerëse me rrëshire sintetike

Çelik ndërtimi: Për prerjen e punimeve prej çeliku dhe profileve të metalit në ndërtim dhe në veprimtarinë e procesimit të metaleve. Asfalt / gizë e punueshme: Disk prerës për inxhinierinë e ndërtimit të rrugëve dhe tubacioneve, veçanërisht i përshtatshëm për prerjen e tubave prej gize të punueshme.
Gur: Disk prerës për tulla dhe për përdorim të përgjithshëm në inxhinierinë e ndërtimit. Gjithashtu për prerje të lagësht të gurit, pa krijuar re pluhuri përqark.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin