FS-KM AC 25-2

Ideale per pastrimin pergjate mureve dhe gardheve, nen gardheve ose pergjate rrugeve. E pajisur me AutoCut 25-2.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Pesha (kg) Gjatësia Totale (cm)
FS-KM AC 25-2 1.2 94
WordPress PopUp Plugin