HSA 45

Një prerëse gardhesh me bateri, shumë e lehtë, me performancë të mirë prerjeje, e përdorur për shkurtimin e shkurreve dhe gardheve në ambientet e jashtme të shtëpisë suaj. E pajisur me teh prerës një-anësor me hapësirë 24 mm ndërmjet dhëmbëve prerës, me mbrojtës prerjeje të integruar dhe me mbrojtës të vidhosur në krye të tehut prerës. Ajo gjithashtu përmban baterinë me jone litiumi (36 Wh) të integruar në trup, bashkë me treguesin e nivelit të karikimit të baterisë. Kohëzgjatja e karikimit të baterisë: 145 min / 210 min (80%/100%).

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin