HTE 60

Krasitëse degësh në lartësi, elektrike, me fuqi te lartë, për mirëmbajtje pemësh dhe drurësh frutorë.Zinxhir sharre ¼“-PM3, kambio e lehtë magnezi, prerëse degësh, bosht statik. Gjatësia maksimale 120 cm.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Tensioni i punes (v) Pesha pa baterite (kg) Fuqia (kW) Gjatësia maksimale (cm)
HTE 60 230 5,0 1.45 120
size

small, large

WordPress PopUp Plugin