Kapele »Wood« Unisex

Për aventurierë të modës! Një kapele me 5 panele në ngjyrat blu dhe ulliri, e përbërë prej materiali kadifeje me një distinktiv “INTO THE WOODS” në pjesën e përparme – nuk është vetëm praktike, por edhe shumë elegante! Me kapëse për përshtatje sipas përmasës së kokës.

Materiali: 100% pambuk

Blu/jeshile: Përmasa një masë përshtatet për të gjithë

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin