Mbajtës

Për të ruajtur mirë sistemin e mbushjes. Për kutitë standarde të kombinuara dhe versionet më të vogla 3 l/1,5 l. Për të ruajtur mirë veglat.Për kutitë standarde të kombinuara.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin